درد ناشی از ترش کردن معده معمولاً در قسمت بالای شکم احساس می شود که به تدریج می تواند حاد و حتی به مرور زمان به زخم های گوارشی منجر گردد .
شاید در بعضی مواقع ما احساس تشنگی و گرسنگی را یکی دانسته و به اشتباه ، غذایی بیش از اندازه بخوریم . در صورتی که آب مناسب و کافی نخوریم احتمال بالا رفتن اسیدیته ی معده و ترش کردن وجود دارد .
حتی خوردن شربت های محتوی آلومینیم که جهت کنترل اسید معده استفاده می شوند اثرات جانبی بر سلول های مغزی خواهند گذاشت . می دانیم که محیط معده اسیدی است و این امر جهت هضم غذا و نابودی میکروب ها و باکتری های مضر ضروری است .
معمولاً Ph معده در حدود 4 است . ان چه در متابولیسم درون بدن ما رخ می دهد این است که پس از آشامیدن آب قلیایی ، موجب افزایش pH داخل معده شده و معده شروع به ترشح بیشتر اسید هیدروکلریک می کند تا دوباره به pH حدود 4 برگردد . در اثر تولید این اسید در معده ، بخش های دیگر بدن شروع به تولید اثر قلیایی می نمایند .
در واقع همانند خود دستگاه آب قلیایی ، خود بدن نیز به تولید همزمان اسید و قلیا می پردازد . مثلاً در روده ی کوچک ، غذا به pH اسیدی وارد شده و لوزالمعده ماده ای قلیایی تولید و مانع آسیب آن غذا به جداره ی روده می گردد .
ماده ی قلیایی حاوی بی کربنات سدیم است و جالب این جاست که خود لوزالمعده برای تولید این ماده ی قلیایی ، هیدرولیک اسید تولید می کند که به جریان خون منتقل و موجب خواب آلودگی پس از خوردن غذا می گردد . این اسید ماده ی اصلی در ترکیبات آنتی هیتامین است اثر مشابهی یعنی خواب آلودگی دارد .
به هر حال در یک بدن نرمال و سالم ، تعادل بین تولید اسید و قلیا وجود داشته و بخشی از بدن اسیدی و بخشی دیگر قلیایی است .
اما مصرف بی رویه ی مواد غذایی باطبع سرد و اسیدی ، نوشیدن نوشیدنی های اسیدی ، آلودگی های هوا و محیط زیست ، حجم اسید تولیدی در بدن را افزایش داده و سیستم قلیایی کننده ی مساوی جهت خنثی سازی تمام این حجم اسیدی وجود نخواهد داشت .
معجزه و شفابخشی آب قلیایی مقابله با اسید های اضافی و ایجاد تعادل در بدن ماست .
- ۹۵/۱۰/۲۶