www.iWater.ir

تولید کننده آب قلیایی

www.iWater.ir

تولید کننده آب قلیایی

شرکت مهندسی فراز تصفیه وارد کننده دستگاه های آب قلیایی می باشد .

کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰

آب قلیایی

انواع آب های قابل شرب

در بین انواع آب های در دسترس برای شرب نظیر1 -  آب لوله کشی ،  2 -  آب جوشیده ، 3- آب معدنی ، 4 -  آب فیلترشده  ،5 -  آب خروجی از دستگاه R . O ، 6- آب یونیزه قلیایی ؛ برخی دارای سلامتی و فایده ی بیشتری است . آن چه در این مقاله بررسی می کنیم مقایسه و بررسی انواع آب ها از نظر علمی است .

1- آب لوله کشی شهری :


با این فرض که آب لوله کشی شهری از منابع آب های جاری رودخانه ها ، سد ها و یا حتی چاه ها تامین می شود می توان گفت که پس از ورود به تصفیه خانه های آب شهری ، این آب ها پالایش و ضدعفونی می گردند و با درجه ی مناسبی از کیفیت معرفی شده توسط سازمان جهانی آب (WHO )  از طریق شبکه های آب به منازل ما می رسد . ممکن است به دلیل اضافه کردن آهک در تصفیه خانه ها که جهت رسوب دادن گل و لای و مواد معلق موجود در آب مورد مصرف قرار می گیرد سختی و املاح آب افزایش یابد که مطلوب مصرف کننده نباشد . همچنین اضافه کردن کلر که یک ماده ی شیمیایی برای ضد عفونی کردن آب محسوب می شود ، در طول مسیر لوله کشی برای کشتن میکروب ها ضروری بوده ولی در هنگام مصرف و قبل از آشامیدن می باید از آب حذف گردد . وجود زنگ آهن در لوله کشی های پوسیده ی مستقر در داخل زمین ، آب را دارای مقادیر بیشتری آهن می کند که ممکن است حتی در طعم آب نیز اثر نا مطلوبی بگذارد .

بنابراین چنانچه بتوان سختی و آهن آب لوله کشی را کاهش داده و کلر موجود در آن را حذف نمود ، می توان از آن به عنوان آب شرب استفاده نمود ولی بنابر آنچه در ادامه ی این مقاله آمده ، مصرف آب لوله کشی بهترین انتخاب ما نخواهد بود .

2 –آب جوشیده شده :

حتماً شنیده اید که دانشمندان گفته اند " آب کتری و سماور را فقط یک بار به جوشانید "  به گفته یک متخصص تغذیه ، اگر آب سرد شده کتری و سماور را مجدد به جوشانید ، غلظت نیترات موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می تواند تهدید کننده سلامت مصرف کننده چنین آبی شود . زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات ، در معرض حرارت بالا قرار گیرد ، ترکیبات آن کاملاً تغییر یافته و به نیتروزامین تبدیل می شود که می تواند سرطان زا باشد . افزون بر این نیترات می تواند در روده به نیتریت تبدیل شود و در خون با هموگلوبین ترکیب و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافت های بدن به خصوص مغز را کاهش دهد . اگر نوزادی از شیر خشک رقیق شده با آبی تغذیه کند که نیترات آن بالاست ، احتمال ابتلا به بیماری " مت هموگلوبینمی "  یا  " سندروم نوزاد کبود " در او افزایش می یابد .

یکی دیگر از معایب آب جوشیده شده این است که آب جوشیده دارای اکسیژن محلول کمتری است چون طبق قانون دالتون ؛ حلالیت گاز ها با افزایش دما کاهش می یابد و بنابراین در آب جوش ،   اکسیژن نیز همراه با بخار آب خارج می گردد .

ادامه دارد .......

  • ۹۵/۱۲/۰۱
  • آب iWater

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی